Advocatenkantoor A. Streefkerk Almere

Advocatenkantoor A. Streefkerk

Almere

Over het kantoor

Ben je in een lastige familierechtprocedure verwikkeld? Voor meer achtergrond lees dan verder.

Wil je gaan scheiden, je relatie beëindigen, alimentatie vaststellen/wijzigen of andere zaken op gebied van personen en familierecht geregeld hebben?

Natuurlijk kan ik hier zeggen, net als menig andere advocaat, welk pad ik heb belopen om te staan waar ik nu sta, welke universiteit ik ben geweest, welke specialisatie opleidingen ik allemaal heb gevolgd maar het draait allemaal niet om mij. Het gaat om u.

U die waarschijnlijk nu in de meest moeilijke periode van uw leven zit, bewust of onbewust. Heeft u rechtsbijstand nodig? Bent u opzoek naar iemand die u in deze tijd bijstaat met raad en daad? Die u aan de hand neemt en op basis van meer dan 20 jaar ervaring, alle kennis steunt, aangeeft wat wel en niet mogelijk dan wel haalbaar is. Mijn overtuiging is dat ik u kan helpen naar het punt "beyound all your believes". Dit samen met een team van deskundige(n).

Ik bied:
 • Veel kennis van het recht en de meest actuele stand van zaken op gebied van jurisprudentie;
 • Steun gedurende het gehele proces en ook nadien als je nog met vragen zit;
 • Ik kan u als advocaat, maar ook als collaborative divorce lawyer bijstaan.

Denkt u na het lezen van het bovenstaande met haar wil ik in zee gaan bel dan voor het maken van een afspraak. Bent u nog niet overtuigt geef mij 5 minuten van uw tijd en ik zal u overtuigen waarom u juist mij moet kiezen boven al die anderen die zich op internet aanbieden. Groeten Annet Streefkerk


Advocatenkantoor A. Streefkerk is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Alimentatiedesk Advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.