Advocatenkantoor De Zaak in Recht Utrecht

Advocatenkantoor De Zaak in Recht

Utrecht

Over het kantoor

De Zaak in Recht is een eigentijds en toegankelijk kantoor gespecialiseerd in familierecht, erfrecht, strafrecht en jeugdrecht. Als je met een van deze rechtsgebieden te maken krijgt dan zit je vaak in een van de moeilijkste periodes van je leven. Het is dan belangrijk dat je iemand naast je hebt staan, die weet waar zij het over heeft én waar je vertrouwen in hebt. Wij bieden duidelijk advies en geven je aan waar je kansen en je moeilijkheden liggen. Dat is wel zo duidelijk.

Als je ons wil leren dan nodigen we je graag uit voor een spreekuurgesprek. Onze secretaresse Elsa is je eerste aanspreekpunt. Het spreekuurgesprek duurt een half uur en is kosteloos. Met een lekkere kop koffie bespreken we je zaak en je vragen. Als je het vervolgens zelf verder kan behandelen dan zijn wij blij voor je. Mocht dat niet lukken dan staan we graag voor je klaar. Wij werken op landelijke basis. Op ons kantoor zijn twee advocaten werkzaam, Ingrid en Ingeborg. Ingrid is aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators en de VNJA, naast advocaat is zij ook mediator in familiezaken. Ook is zij jeugdrechtspecialist en heeft zij de profileringscursus Strafrecht afgerond. Ingeborg is gespecialiseerd in het familierecht en is erfrechtspecialist.


Advocatenkantoor De Zaak in Recht is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Alimentatiedesk advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.