mr. I.P.J. van den Heuvel-Beerens

mr. I.P.J. van den Heuvel-Beerens

Advocatenkantoor De Zaak in Recht

Utrecht

Over de advocaat

Ingrid is inmiddels 10 jaar advocaat. Voordat zij de deuren van De Zaak in Recht opende heeft zij als advocaat in dienstverband gewerkt. Zij is afgestudeerd en gespecialiseerd in het strafrecht, maar is zich na haar studie ook gaan specialiseren in het familie- en jeugdrecht. Ingrid is duidelijk in haar aanpak en uitleg. Een zaak begint voor haar met wederzijds vertrouwen. Dat is ook de basis van de samenwerking. Cliënten ervaren Ingrid als betrokken en toegankelijk.

Ingrid is getrouwd met Theo, zij hebben samen een zoon.mr. I.P.J. van den Heuvel-Beerens is advocaat bij Advocatenkantoor De Zaak in Recht in Utrecht.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.