mr. E.B. Warmerdam-Wolfs

mr. E.B. Warmerdam-Wolfs

Advocatenkantoor Warmerdam

Alkmaar

Over de advocaat

Eva Warmerdam is volledig gespecialiseerd is in familie-, jeugd- en erfrecht. Eva is tevens gecertificeerd mediator.

Eva is onder andere lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht. Zij behandelt binnen Warmerdam Advocaten ook de zaken die gesloten jeugdhulp betreffen, en wordt regelmatig door de rechtbank tot bijzondere curator benoemd. Verder is Eva annotator voor het JIN (Jurisprudentie in Nederland) en is zij naast haar werkend bestaan ook nog moeder van twee jongens. Zij weet dus hoe het is om werk en privé te moeten combineren.

Eva houdt kantoor in Alkmaar en haar werkgebied is Noord-Holland. In overleg is een afspraak op locatie mogelijk.mr. E.B. Warmerdam-Wolfs is advocaat bij Advocatenkantoor Warmerdam in Alkmaar.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.