Advocatenpraktijk Sangar

Advocatenpraktijk Sangar

Rotterdam

Over het kantoor

Bij Advocatenpraktijk Sangar staan niet de zaken, maar de cliënten centraal.

Wij krijgen zeer regelmatig telefoontjes van cliënten die aangeven dat ze op zoek zijn naar een nieuwe advocaat, omdat ze zich slechts een ‘nummer’ voelen bij hun huidige advocaat, omdat ze hun advocaat maar niet kunnen bereiken of omdat ze het gevoel hebben dat hun advocaat zich niet 100% inzet.

Om dit soort klachten te voorkomen zij we zeer selectief in de zaken die wij aannemen. Wij kijken daarbij niet alleen naar het dossier, maar ook naar de mensen achter het dossier. Een echtscheiding of een alimentatiezaak neemt doorgaans veel tijd in beslag. Het is van belang dat de advocaat en de cliënt het goed kunnen vinden met elkaar, omdat samen een intensief en soms ook emotioneel (vooral bij echtscheidingen- en omgangszaken) ‘traject’ wordt ingegaan. We spreken bewust van ‘traject’ en niet van procedure omdat wij ons altijd inzetten om onderling, zonder tussenkomst van een rechter, tot goede afspraken te komen. Met mr. Sangar hebben we ook een uitstekende conflictbemiddelaar in huis die soms in schier onmogelijke zaken mooie resultaten heeft geboekt. Mocht een gang naar de rechter onvermijdelijk zijn, dan zien we dat altijd als specialisten op dit gebied met veel vertrouwen tegemoet. Wij nemen ook nooit telefonisch een zaak aan. Alvorens wij een zaak in behandeling nemen, plannen we altijd een kennismakingsgesprek. Tijdens dit kosteloze gesprek onderzoeken we de mogelijkheden in het dossier en ook de match tussen cliënt en advocaat. Als beide partijen na het gesprek een goed gevoel hebben en met elkaar verder willen, dan hebben we een match: de advocaat staat achter de cliënt en het dossier en de cliënt staat achter de advocaat en het kantoor. Een match betekent een goede professionele band tussen cliënt en advocaat, goede communicatie tussen cliënt en advocaat, goed bereikbare advocaat en een advocaat die zich 100% inzet voor uw zaak.


Advocatenpraktijk Sangar is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Alimentatiedesk Advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.