Mr. Honders

Mr. Honders

Advocatenpraktijk Sangar

Rotterdam

Over de advocaat

Mr. Honders gelooft in een snelle behandeling van het voorliggende probleem en in persoonlijke aandacht van de advocaat voor de cliënt. Men kan op zeer korte termijn bij hem terecht, vrijwel altijd dezelfde week, maar soms ook dezelfde dag.

Mr. Honders heeft zijn studie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Leiden, waar hij is afgestudeerd in het civiele recht, onder meer met specialisaties Handelsverkeersrecht, Bank-en Effectenrecht en Energierecht. Hij is op 12 januari 2007 als advocaat beëdigd.

In de praktijk heeft hij veel ervaring opgedaan in de advocatuur, op verschillende rechtsgebieden, waaronder het Algemeen Verbintenissenrecht, Familierecht, Huurrecht, Arbeidsrecht en Sociaal Zekerheidsrecht. Ook heeft hij ervaring met het Vreemdelingenrecht. Voorts heeft mr. Honders bij Rechtbanken in heel Nederland en zelfs in België procedures gevoerd, zodat hij ook geografisch gezien thuis is in het juridische werkveld.Mr. Honders is advocaat bij Advocatenpraktijk Sangar in Rotterdam.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.