Mr. N. Sangar

Mr. N. Sangar

Advocatenpraktijk Sangar

Rotterdam

Over de advocaat

De heer N. Sangar (Nawid) komt oorspronkelijk uit Afghanistan. Hij is begin deze eeuw (op veertienjarige leeftijd) samen met zijn ouders naar Nederland gevlucht met de droom om advocaat te worden en hier een nieuw bestaan op te bouwen. Zijn droom heeft hij, na vele obstakels te hebben overwonnen, inmiddels verwezenlijkt. Sinds 2017 is Sangar de trotse eigenaar van Advocatenpraktijk Sangar.

Sangar gelooft in specialisme. Naar zijn idee is het bijna onmogelijk om, gezien de hoeveelheid rechtsgebieden en de snelle ontwikkelingen binnen die rechtsgebieden, op meerdere rechtsgebieden actief te zijn. In zijn praktijk behandelt hij dan ook enkel familiezaken. Zijn focus ligt vooral bij het onderwerp alimentatie (kinder- en partneralimentatie).

Zijn affiniteit met het onderwerp alimentatie heeft Sangar in zijn periode bij SDU (juridische uitgever) ontwikkeld. Sangar gaf als alimentatiespecialist niet alleen trainingen aan advocaten, maar ook aan rechters.

Sangar spreekt Nederlands, Duits, Engels, Spaans, Farsi, Hindi en Urdu.Mr. N. Sangar is advocaat bij Advocatenpraktijk Sangar in Rotterdam.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  7.9

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.