mr. A. Kotan

mr. A. Kotan

Berk Advocatuur

Over de advocaat

mr. Adem Kotan heeft Internationaal recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is beëdigd als advocaat in 2017. Hij heeft zich toegelegd op de rechtsgebieden Personen- en familierecht, Turks Huwelijksvermogensrecht en IPR gerelateerde vraagstukken. Daarnaast behandelt hij ook zaken op het gebied van het Regulier Vreemdelingenrecht en het Strafrecht.

Hiernaast is mr. Kotan directeur van de door de NOVA erkende opleidingsinstelling Edulaw opleidingen (www.edulaw.nl) en organiseert hij in die hoedanigheid cursussen voor de advocatuur en het notariaat.

Tot slot is mr. Kotan tevens beëdigd vertaler/tolk in de Turkse taal en is tevens medeauteur van de vertaling van het Turks Burgerlijk Wetboek naar het Nederlands (http://www.selmaoren.com/nl/laws/4721_nl_burgerlijk_wetboek.pdf).

mr. A. Kotan is advocaat bij Berk Advocatuur.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.