mr. A. Oosterhuis-Boeve

mr. A. Oosterhuis-Boeve

Boeve Familierecht & Mediation

Over de advocaat

Anne-Dien Oosterhuis-Boeve (1982) is sinds 2006 advocaat. Zij is haar carrière gestart bij een middelgroot advocatenkantoor in Apeldoorn. Na een korte uitstap naar het bedrijfsleven, waar zij werkte als bedrijfsjurist bij een beursgenoteerde multinational, heeft zij haar advocatencarrière vervolgd bij het grootste advocatenkantoor van de Vallei regio.

Anne-Dien is afkomstig uit een echt ondernemersgezin, waarmee voor haar het starten van een eigen kantoor een logische stap was. Anne-Dien onderscheidt zich door haar gedrevenheid en doelgerichte daadkrachtige aanpak. Anne-Dien houdt er van als u meedenkt en kritisch bent. Zij staat bekend om haar bereikbaarheid, iets wat simpelweg noodzakelijk is in de familierechtpraktijk, waarbij soms ook buiten kantoortijden advies nodig is.

Ondanks het feit dat Anne-Dien oorspronkelijk is opgeleid in het Ondernemingsrecht, heeft zij zich de afgelopen zes jaar volledig gespecialiseerd in het Personen & Familierecht. Zij heeft de gerenommeerde opleiding tot echtscheidingsspecialist van het Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen gevolgd, het opleidingsinstituut van de Vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFas). Echter, haar ondernemingsrechtelijke basis komt Anne-Dien nog geregeld bijzonder goed van pas als zij scheidende ondernemers bijstaat.

mr. A. Oosterhuis-Boeve is advocaat bij Boeve Familierecht & Mediation.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.