mr. S. Diepeveen-Goldhoorn

mr. S. Diepeveen-Goldhoorn

Boeve Familierecht & Mediation

Over de advocaat

Sietske Diepeveen-Goldhoorn (1984) is werkzaam als advocaat sinds 2009. Zij is begonnen bij een middelgroot kantoor in Zutphen. Daar heeft Sietske vanaf het begin een focus gehad op het familierecht, maar is zij ook als curator in faillissementen en op het gebied van arbeidsrecht werkzaam geweest.

Door een sterke voorkeur voor het familierecht en het volgen van de specialisatie- en mediationopleiding van de vFas heeft Sietske de overstap gemaakt naar Boeve Familierecht & Mediation om daar haar focus volledig op het familierecht te kunnen leggen.

De combinatie van het werk als mediator en advocaat in het familierecht heeft voor Sietske een grote meerwaarde. “Zonder kennis van de procedure en te weten hoe rechters tegen zaken aankijken, kan een mediator niet goed uit de voeten. Omgekeerd geldt ook dat de vaardigheden van mediation in andere zaken goed ingezet kunnen worden om tot win-win oplossingen in ogenschijnlijk onoplosbare situaties te komen.”

Sietske is aan aanpakker, die met positieve en kritische blik de belangen van haar cliënten behartigt.

mr. S. Diepeveen-Goldhoorn is advocaat bij Boeve Familierecht & Mediation.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.