Geuze Advocaten en Mediators

Geuze Advocaten en Mediators

Best

Over het kantoor

Geuze Advocaten en Mediators te Best heeft een jarenlange ervaring in het verlenen van rechtsbijstand en bemiddeling op het gebied van (echt)scheidingen en de daarmee gepaard gaande boedelscheiding, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, omgangs- cq. ouderschapsregelingen en alimentatie.

Tevens houdt ons kantoor zich bezig met erfrecht, adoptie, gezagskwesties en kinderbeschermingsmaatregelen (ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing).

Mediation

Wij streven ernaar voor onze cliënten en hun kinderen een goede en zorgvuldige oplossing te vinden. Daarbij kan scheidingsmediation een goed middel zijn. De echtgenoten zoeken daarbij samen onder begeleiding van een mediator naar een oplossing. De ervaring leert dat de toekomstige ex-echtelieden de gevolgen van de scheiding op relatief goedkope en snelle wijze kunnen regelen. Groot voordeel van mediation is dat de onderlinge verstandhouding beter blijft zodat de scheiding voor partijen en hun kinderen minder belastend is.

Geuze Advocaten en Mediators is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Alimentatiedesk advocatennetwerk .

Blogs van dit kantoor

Dit kantoor heeft nog geen blogpublicaties

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.