mr. J. Geuze jr.

mr. J. Geuze jr.

Geuze Advocaten en Mediators

Over de advocaat

Mr. J. Geuze jr. is sinds 2003 werkzaam als advocaat. Inmiddels heeft hij een grote ervaring op het gebied van personen- en familierecht. In 2010 voltooide hij de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht en de Basisopleiding Scheidingsmediation van het Instituut voor Mediaton en Familierecht Opleidingen.

Hij is lid van de Vereniging voor Familierecht-advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Tevens is hij MfN-registermediator met Accreditatie Familie Mediation. Hij staat als mediator ingeschreven bij de Rechtbank Oost-Brabant en de Raad voor Rechtsbijstand.

Door zijn deskundigheid en ervaring kan mr. J. Geuze u op het gebied van alimentatie en aanverwante onderwerpen bemiddelen, adviseren en zo nodig procederen. Een goede en praktische oplossing voor zijn cliënt staat daarbij altijd voorop.

Daarnaast is hij lid van de Commissie Familierecht van de Bossche Balie; een overlegorgaan dat periodiek met de sector familie- en jeugdrecht van de Rechtbank Oost-Brabant overlegt.

mr. J. Geuze jr. is advocaat bij Geuze Advocaten en Mediators.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.