mr. J.J Geuze

mr. J.J Geuze

Geuze Advocaten en Mediators

Over de advocaat

Mr. J.J. Geuze is sinds 1975 werkzaam als advocaat en oprichter van Geuze Advocaten en Mediators. In zijn carrière heeft hij een brede ervaring opgebouwd op het gebied van personen- en familierecht.

Sinds 1999 is hij tevens MfN-registermediator met Accreditatie Familie Mediation. Hij staat als mediator ingeschreven bij de Rechtbank Oost-Brabant en de Raad voor Rechtsbijstand.

Door zijn jarenlange ervaring en deskundigheid is hij in staan de belangen van de zijn cliënten goed in kaart te brengen en te behartigen; ook in de meest lastige situaties. Een goede, praktische en redelijke oplossing voor zijn cliënten staat daarbij voorop.

mr. J.J Geuze is advocaat bij Geuze Advocaten en Mediators.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.