mr. D. El Fadili

mr. D. El Fadili

Boek 1 Advocaten

Oegstgeest

Over de advocaat

Donya El Fadili is advocaat en mediator. In 2005 is zij beëdigd als advocaat in het arrondissement Den Haag. Voordat zij als advocaat werd beëdigd, was zij Adjunct-Gerechtssecretaris bij de Familiekamer bij het Gerechtshof ‘s-Gravenhage.

Na haar beëdiging is zij is werkzaam geweest op een Haags advocatenkantoor waar zij zich met name bezig hield met het Personen- en Familierecht. Nadien is zij op de Familierechtsectie van een Nederlands top 50 advocatenkantoor (TeekensKarstens advocaten en notarissen) werkzaam geweest en heeft zij ruime ervaring opgedaan in de advies-, bemiddelings- en procespraktijk. Zij is lid van de vFAS (vereniging van Familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars) en levert vakinhoudelijke bijdragen voor juridische uitgaven van de Sdu (Sdu uitgevers).

Als moeder weet Donya hoe belangrijk het is om het belang van kinderen in scheidingssituaties voorop te stellen. Donya ziet het dan ook als een uitdaging om binnen de juridische kaders een goede regeling voor de kinderen tot stand te brengen. Verder vindt Donya het belangrijk dat cliënten goede en betrokken dienstverlening krijgen en zij zorgt ervoor dat haar cliënt grip krijgt op zijn/haar eigen (complexe) zaak. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Donya.mr. D. El Fadili is advocaat bij Boek 1 Advocaten in Oegstgeest.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.