Bos van der Burg Zoetermeer

Bos van der Burg

Zoetermeer

Over het kantoor

BOS VAN DER BURG is een full-service advocatenkantoor, gevestigd in Zoetermeer. De advocaten en mediators van dit kantoor werken op alle mogelijke rechtsgebieden, zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven. De advocaten van BOS VAN DER BURG combineren juridische expertise met ondernemerschap en hebben allen een eigen specialisme. Uw zaak wordt daardoor altijd door de deskundige advocaat of mediator behandeld.

Mr. L.J.W. (Lennard) Govers is gespecialiseerd in het begeleiden van alle procedures inzake persoonlijke geschillen en het adviseren in familierechtelijke problemen in de breedste zin van het woord. Daarnaast treedt hij ook op als mediator/bemiddelaar. Voor een overlegscheiding, een herberekening van alimentatie, opheffing van een beslag gelegd door het LBIO, mediation of voor het voeren van een procedure over verlaging van de alimentatie kunt u bijvoorbeeld bij hem terecht. De bepaling van alimentatie is een lastig onderdeel van de familierechtpraktijk. Zo vanzelfsprekend als de verdeling van de kosten tijdens de relatie was, zo omstreden en moeizaam is dit vaak bij het beëindigen van de relatie. En hoewel er veel regels en standaardnormen zijn over de vaststelling en de hoogte van de alimentatie, zijn er toch diverse manieren om deze regels en normen toe te passen. Uw alimentatie is ons maatwerk. Neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek.


Bos van der Burg is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Alimentatiedesk advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

    Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

    Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

    Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

    Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

    Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.