mr. L. Govers

mr. L. Govers

Bos van der Burg

Zoetermeer

Over de advocaat

Mr. L.J.W. (Lennard) Govers werkt sinds 2009 als juridisch- en faillissementsmedewerker in de advocatuur en is in 2012 beëdigd als advocaat.

De praktijk van Lennard richt zich op zowel het personen- en familierecht als het jeugdrecht. Lennard heeft bijzondere belangstelling voor zowel nationale als internationale alimentatiezaken. Ook adviseert hij cliënten op het gebied van beslag- en executiegeschillen en incasso’s die verband houden met alimentatieverhaal.

Ook treedt Lennard zowel in zakelijke als particuliere geschillen op als mediator. Lennard is gespecialiseerd in family mediation en aangesloten bij de Stichting Register Mediator (SRM). Voor een overlegscheiding of alimentatiewijziging die u samen met uw partner wil overeenkomen, kunt u bijvoorbeeld bij hem terecht.

Lennard is voorts aspirant-lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten en wordt regelmatig als bijzondere curator benoemd door de Rechtbanken Den Haag en Rotterdam.mr. L. Govers is advocaat bij Bos van der Burg in Zoetermeer.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.