mr. K. Bosman

mr. K. Bosman

De Leon en Bosman Advocaten

Haarlem

Over de advocaat

Karin Bosman heeft haar studie Nederlands Recht gevolgd aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Zij is beëdigd als advocaat op 24 februari 2005.

Zij is sedert haar beëdigingsdatum onafgebroken als advocaat werkzaam geweest, eerst bij het advocatenkantoor Cats Advocaten te Emmen en daarna bij Smithuijsen, Winters & De Vries Advocaten te Haarlem.

Karin Bosman is aspirant-lid van de vereniging van familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars (vFAS) en heeft haar specialisatieopleiding familierecht inmiddels met succes afgerond.

Karin Bosman heeft samen met Kika de Leon het huidige kantoor opgezet.mr. K. Bosman is advocaat bij De Leon en Bosman Advocaten in Haarlem.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.