Mr. D. Vurdelja

Mr. D. Vurdelja

Fair Advocaten

Den Haag

Over de advocaat

Danijela Vurdelja is advocaat en partner bij Fair Advocaten en is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Daarnaast heeft zij ook ervaring met betrekking tot zaken in het bestuursrecht en vreemdelingenrecht. Danijela studeerde in 2006 af aan de Universiteit Leiden met twee masters, in het internationaal recht en het burgerlijk recht. In datzelfde jaar is Danijela gaan werken bij het Joegoslavië Tribunaal in Den Haag als juridisch medewerker.

Begin 2010 werd zij beëdigd als advocaat, waarna Danijela is gaan werken bij een middelgroot advocatenkantoor in Gouda. In 2012 maakte zij de stap om als advocaat te gaan werken, bij een middelgroot advocatenkantoor, in Den Haag. Vanaf 1 januari 2016 is Danijela advocaat, partner en mede-oprichter bij Fair Advocaten.
In haar praktijk hecht Danijela veel waarde aan een nauwkeurige aanpak, waarbij cliënten volledig op de hoogte zijn en blijven van de ontwikkelingen in hun dossier. Daarnaast stelt zij als voorwaarde aan haar werk dat zij daar eerst zelf meer dan voldoende overtuigd over moet zijn, voordat dit wordt afgeleverd.Mr. D. Vurdelja is advocaat bij Fair Advocaten in Den Haag en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius alimentatie advocaten?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Omnius alimentatie advocaten voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Omnius alimentatie advocaten is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.