Mr. S. Ö. Zengin

Mr. S. Ö. Zengin

Fair Advocaten

Den Haag

Over de advocaat

Shevin Özge Zengin is advocaat en partner bij Fair Advocaten. Haar praktijk bestaat uit cliënten die zich tot haar wenden voor jeugdrecht letselschade, onderwijsrecht en bijstandszaken.

Geboren en getogen in Nederland, verhuisde Shevin op haar dertiende leeftijd naar Turkije waar ze in Antalya haar VWO-diploma behaalde op een gerenomeerde Engels- en Turkstalige privé high school. Na die opleiding is ze voor haar universitaire studie teruggekeerd naar Nederland. Shevin behaalde zowel haar bachelor (2013) als haar master (2015) aan de Universiteit Leiden.

Zakelijk kan Shevin getypeerd worden als een doortastend advocaat met de intuïtie en creativiteit van een ondernemer. Is er een redelijke kans op succes, dan haalt Shevin alles uit de kast voor het ultieme resultaat. Tegelijkertijd zijn de adviezen van Shevin altijd gebaseerd op een gezonde dosis realisme.Mr. S. Ö. Zengin is advocaat bij Fair Advocaten in Den Haag en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius alimentatie advocaten?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Omnius alimentatie advocaten voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  7.9

Over ons

Omnius alimentatie advocaten is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.