Meeuwsen van den Pol Advocaten

Meeuwsen van den Pol Advocaten

Gorinchem

Over het kantoor

Meeuwsen Van den Pol Advocaten is gehuisvest in een authentiek kantoorpand in het centrum van Gorinchem. Aan het kantoor zijn momenteel vijf advocaten verbonden, die vanuit een bepaald aandachtsgebied en/of specialisme ten behoeve van zakelijke en particuliere cliënten adviseren en – waar nodig – procederen.

Onze doelstelling is het leveren van juridisch maatwerk van hoge kwaliteit met de nodige snelheid en met een maximale bereikbaarheid van de behandelend advocaat. Voorop bij onze dienstverlening staat een praktische en doelgerichte benadering, onderbouwd met een gedegen juridische kennis van zaken.

Advocaten Alimentatie
Niet alleen in echtscheidingsprocedures is bijstand van een advocaat gewenst. Ook bij geschillen over partneralimentatie en kinderalimentatie, kunnen onze advocaten u goed adviseren. Advies in alimentatiezaken is maatwerk. Zo kunt door ons laten berekening of u niet te weinig aan alimentatie ontvangt of dat u wellicht te veel aan alimentatie betaald. Daarbij wordt vanzelfsprekend ook een kosten- / batenanalyse gemaakt.

Naast alimentatievraagstukken kunnen wij u ook behulpzaam zijn inzake o.a.:

 • Echtscheidingen
 • Huwelijkse voorwaarden
 • Beëindiging van samenlevingsverbanden
 • Erfrecht
 • Omgangsregelingen

Voor een in het familie- en personenrecht gespecialiseerde advocaat neemt u contact op met Meeuwsen Van den Pol Advocaten. Voor gedegen oplossingen en antwoorden.

Meeuwsen van den Pol Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Alimentatiedesk advocatennetwerk .

Blogs van dit kantoor

Dit kantoor heeft nog geen blogpublicaties

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.