mr. M. J. Meijer

mr. M. J. Meijer

Meijer & Sarin Advocaten

Over de advocaat

Mr. M.J. Meijer is ruim 30 jaar actief als advocaat in Haarlem.

Hiertoe vele clientèle in Haarlem, de Haarlemmermeer en omgeving bijgestaan in de afwikkeling van een gewenste echtscheiding en alles wat daarbij hoort, zoals de opmaak van een ouderschapsplan, bepaling hoogte alimentatie, conventant en boedelscheiding (verkoop echtelijke woning/ontslag hoofdelijke gebondenheid voor hypothecaire geldlening).

Zo ook geholpen wordt bij de inning alimentatie, de nadere tussentijdse vaststelling hiertoe op grond van gewijzigde omstandigheden of als tegenspraak indien een te hoge eis hiertoe voorligt. Zo is mr. Meijer clientèle ook behulpzaam bij procedures teneinde te kunnen komen tot verlenging of beperking van de duur van alimentatie. Hierbij profileert mr. Meijer zich als specialist generalist.

mr. M. J. Meijer is advocaat bij Meijer & Sarin Advocaten.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.