Johannsen Advocaten Amsterdam

Johannsen Advocaten

Amsterdam

Over het kantoor

Johannsen Advocaten is een vooruitstrevend en laagdrempelig advocatenkantoor in Amsterdam. Met drie advocaten en één juridisch medewerker vormt Johannsen Advocaten een hecht team. Door zijn kleine omvang is ons kantoor in staat snel te schakelen.

Johannsen Advocaten benadert de juridische problemen waar cliënten tegenaan lopen bij voorkeur op een praktische wijze. Persoonlijk en informeel contact met cliënten is voor Johannsen Advocaten vanzelfsprekend. Het doel is: maatwerk leveren, tegen een redelijk tarief. Bij ons kunt u terecht voor al uw juridische vragen, problemen en bijstand in procedures op verschillende rechtsgebieden, waaronder alimentatiezaken. Onze alimentatiespecialisten behandelen uw zaak op persoonlijke en doortastende wijze. Bepaalde situaties zijn vaak zo specifiek, dat gedegen specialistische juridische kennis noodzakelijk is. De basis is simpel; de uitvoering juist complex. Het is belangrijk om goed advies in te winnen over uw rechten en plichten en alimentatieberekeningen te laten uitvoeren. Johannsen Advocaten kan u daarbij van dienst zijn. Voor onze werkzaamheden rekenen wij een uurtarief van € 150,00 ex BTW en ex 5 % kantoorkosten. In voorkomende gevallen, afhankelijk van de soort zaak, zijn wij desgewenst ook bereid om met u een vaste prijs af te spreken voor de behandeling van de gehele zaak, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Daarbij staan wij particulieren ook bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).


Johannsen Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Alimentatiedesk Advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.