mr. F. Cavalje – van der Ham

mr. F. Cavalje – van der Ham

Lexman advocaten

apeldoorn

Over de advocaat

Mijn naam is mr. Floranne Cavalje – van der Ham en ik ben sinds 2015 advocaat. Ik ben mijn loopbaan gestart bij een middelgroot kantoor in het midden van het land en op dit moment ben ik werkzaam als advocaat bij Lexman Advocaten in Apeldoorn.

Iedereen kan bij mij terecht voor verschillende juridische vraagstukken op het gebied van personen- en familierecht. Uw belang staat bij mij voorop, waarbij de lijntjes kort zijn en goede bereikbaarheid noodzakelijk is voor goede belangenbehartiging.

Doordat de lijntjes kort zijn is mijn omgang met cliënten informeel en eerlijk. Juridische kansen en mogelijkheden schat ik in op basis van mijn kennis en ervaring en samen met u maak ik een plan van aanpak. Op die manier weet u waar u aan toe bent en van cliënten hoor ik vaak terug dat zij dat als prettig ervaren.mr. F. Cavalje – van der Ham is advocaat bij Lexman advocaten in Apeldoorn.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.