MRS Advocaten & Mediation Enschede

Mrs Advocaten & Mediation 

Enschede

Over het kantoor

MRS ADVOCATEN & MEDIATION is een professioneel advocatenkantoor in Enschede werkzaam op diverse rechtsgebieden, waaronder personen- en familierecht, strafrecht, sociaal zekerheidsrechtschuldsanering en incasso. Ons team bestaat uit drie ervaren advocaten met ruime ervaring op voornoemde rechtsgebiedenOp ons kantoor is een Turkse advocaat werkzaam die zowel de Turkse als de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Bovendien zijn twee van onze advocaten aangesloten bij de vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFASen derhalve zijn zij gespecialiseerd in het personen-en familierecht. 

 

In het kader van het personen-en familierecht behandelt MRS Advocaten & Mediation zaken aangaande echtscheiding, ontbinding geregistreerd partnerschap en verbreking samenleving. Ook kunnen wij u bijstaan in gezagskwestiesproblemen rondom kinder- en partneralimentatie, omgangsregeling, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.     U kunt daarnaast bij ons terecht voor mediationSamen met uw ex-partner werkt u, onder begeleiding van een gespecialiseerde advocaat-mediator, aan een oplossing. U kunt hierbij denken aan alle onderwerpen aangaande de gevolgen van een relatiebreuk zoals het opstellen van een ouderschapsplan en een echtscheidingsconvenant waarin afspraken worden vastgelegd over de kinderen respectievelijk de verdeling van de gemeenschap van goederen en de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden.     Wij zijn een toegankelijk kantoor waarbij wij het belangrijk vinden dat een ieder aanspraak kan maken op betaalbare rechtsbijstand. Concreet betekent dit dat wij u ook bij staan indien u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand door de overheid, de zogenaamde toevoeging, waarvoor een inkomensafhankelijke eigen bijdrage geldt.  


Mrs Advocaten & Mediation  is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Alimentatiedesk advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.