Nauman Van der Starre Advocaten & Mediators Oostvoorne

Nauman Van der Starre Advocaten & Mediators

Oostvoorne

Over het kantoor

Wie trouwt denkt niet aan scheiden. Als het je toch overkomt, doet dat pijn en je weet dat er dan door de scheiding van alles zal veranderen, zowel op emotioneel als op financieel gebied. In deze voor u emotionele en chaotische periode is het belangrijk dat u de deskundige hulp en de adviezen krijgt die u nodig heeft.

Belangrijke zaken bij een echtscheiding zijn natuurlijk de toewijzing van de kinderen, de zorgregeling (omgangsregeling) voor de kinderen, het berekenen van de kinder- en/of partneralimentatie, de verdeling van de boedel en het vermogen en de toewijzing van de woning. Bij deze voor u ingrijpende gebeurtenis leiden de advocaten van Nauman Van der Starre u bij alle zaken die geregeld moeten worden en helpen zij u bij het maken van afspraken voor de toekomst, die voor u en uw ex-partner werkbaar zijn. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in alimentatiezaken en echtscheidingen. Wij helpen u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op voor een kosteloos beoordelingsgesprek.


Nauman Van der Starre Advocaten & Mediators is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Alimentatiedesk advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.