mr. C. van der Starre

mr. C. van der Starre

Nauman Van der Starre Advocaten & Mediators

Oostvoorne

Over de advocaat

Mr. Chrystel van der Starre is sinds 2004 als advocaat werkzaam in het civiele recht. Zij heeft zich gespecialiseerd in het familierecht als advocaat en mediator.

Zij is lid van de vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). De vFAS stelt aan haar leden hoge eisen, onder andere door het halen van een toelatingsexamen en bijscholing verplicht te stellen. Mr. Van der Starre heeft ruime ervaring in echtscheidingszaken, vermogensrechtelijke afwikkelingen, alimentatie en gezag en omgangszaken.

Mr. Chrystel van der Starre kan u door haar gespecialiseerde kennis juridisch goed adviseren, maar heeft daarnaast aandacht voor de praktische kant van de zaak, waarbij zij de persoon van de cliënt centraal stelt.mr. C. van der Starre is advocaat bij Nauman Van der Starre Advocaten & Mediators in Oostvoorne.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.