Qudos Advocaten Middelburg

Qudos Advocaten

Middelburg

Over het kantoor

Qudos Advocaten, een kantoor waar vier jonge advocaten werkzaam zijn, die scherp, actief, flexibel, meedenkend en sociaal zijn. Ze zitten barstensvol energie om uw belangen op een zo goed mogelijke manier te behartigen. Bij ons geen strakke pakken, maar wel korte lijnen en een persoonlijk contact zodat u zich direct op uw gemak voelt.

Qudos Advocaten is gevestigd in de grootste plaats van Zeeland, Middelburg. Met de rechtbank, P.I. Torentijd, de Raad voor de Kinderbescherming en Reclassering Nederland binnen handbereik, staat Qudos Advocaten midden in de juridische samenleving. Omdat we het belangrijk vinden dat u rechtsbijstand krijgt door gespecialiseerde advocaten, hebben we er voor gekozen om ons te beperken tot een aantal rechtsgebieden. Wij staan u graag bij op het gebied van  personen- en familierecht, strafrecht, Wet BOPZ, jeugdrecht en internationale kinderontvoering. Ook voor mediation kunt u bij ons terecht. Mediation is een vorm van geschiloplossing waarbij partijen onder begeleiding van een advocaat zelf op zoek gaan naar een oplossing. Een procedure gaan wij uiteraard niet uit de weg, maar ook voor een gedegen advies kunt u bij ons terecht. Met de ruim 30 jaar ervaring die onze advocaten samen hebben, beschikken we over voldoende proceservaring om uw belangen op de juiste wijze te behartigen.


Qudos Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Alimentatiedesk advocatennetwerk.

Blogs van dit kantoor

Dit kantoor heeft nog geen blogpublicaties

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.