mr. S. van de Voorde

mr. S. van de Voorde

Qudos Advocaten

middelburg

Over de advocaat

Samantha van de Voorde volgde haar studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam maar heeft Zeeland daarbij nooit verlaten. Al tijdens haar studie werkte Samantha als juridisch medewerkster op een advocatenkantoor.

Na haar afstuderen is zij direct als advocaat-stagiair begonnen, waarbij zij door haar juridisch medewerkerschap al over de nodige ervaring beschikte. Samantha is beëdigd op 4 februari 2009.

 

Samantha kan uw belangen behartigen in het strafrecht, het jeugdrecht, het psychiatrisch patiëntenrecht, maar ook in het kader van het personen- en familierecht. Samantha haar passie ligt bij het pleiten. In 2011 heeft zij de Zeeuwse pleitwedstrijd gewonnen. Zij zal uw standpunt daarom ter zitting stellig en duidelijk verwoorden. Ze mag zich door het succesvol afronden van de specialisatieopleiding strafrecht, strafrechtspecialiste noemen. In haar vrije tijd zit Samantha graag op de racefiets.

 

Samantha is lid van de navolgende specialisatieverenigingen:

 • Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.
 • Vereniging Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland.
 • Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten.


mr. S. van de Voorde is advocaat bij Qudos Advocaten in Middelburg.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.