mr. A. Sangar

mr. A. Sangar

Advocatenpraktijk Sangar

Over de advocaat

Nawid Sangar gelooft in specialismen, want als het om juridische zaken gaat, is expertise essentieel. Daarom heeft Nawid zich gespecialiseerd op het gebied van echtscheidingen waarbij het onderwerp alimentatie zijn bijzondere aandacht geniet.

Door zijn deskundigheid meent Nawid mensen beter en sneller te kunnen helpen. Naast zijn juridische expertise gelooft Nawid dat de mens achter de juridische zaken ontzettend belangrijk is. Juridische strijd is heel erg van invloed op onze gemoedstoestand. Daarom vindt hij het belangrijk dat er ook aandacht is voor zijn clienten en niet alleen voor de dossiers. Zijn motto is dan ook: uw zaak, onze zorgen!

Waarom Nawid?
Omdat u graag vertrouwen heeft. Vertrouwen in een advocaat met expertise. Vertrouwen in een betrokken advocaat. Vertrouwen in heldere communicatie en vertrouwen in goede afloop.

Nawid spreekt ook: Farsi, Hindi, Engels en Urdu.

mr. A. Sangar is advocaat bij Advocatenpraktijk Sangar.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.