Schaeken & Schnitzler Advocaten Eersel

Schaeken & Schnitzler Advocaten

Eersel

Over het kantoor

Ons kantoor is sinds 1984 in Eersel gevestigd en is het eerste advocatenkantoor in de Kempen. In de huidige samenstelling werken we vanaf 1995. We verrichten onze diensten op een breed gebied van het recht, waarbij we zowel adviseren als procederen. Onze opdrachtgevers zijn particulieren en bedrijven uit het MKB en zijn afkomstig uit De Kempen en een ruime regio daaromheen.

We kennen korte lijnen, zowel binnen kantoor als met onze opdrachtgevers, waarbij laagdrempeligheid en bereikbaarheid belangrijk zijn. We verrichten onze werkzaamheden op basis van gefinancierde rechtshulp en op betalende basis. Het kantoor is aangesloten bij Eurojuris. Deze organisatie bundelt de samenwerking van de aangesloten kantoren in alle West-Europese landen. De deelname in Eurojuris maakt het voor ons mogelijk ook uw belangen in het buitenland te behartigen. We bieden de mogelijkheid van een gratis informatiegesprek van maximaal een half uur. De advocaten van Schaeken & Schnitzler Advocaten verlenen ook rechtsbijstand op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in alimentatiezaken en echtscheidingen. Wij helpen u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en zonder verborgen kosten.


Schaeken & Schnitzler Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Alimentatiedesk advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.