mr. H. Schaeken

mr. H. Schaeken

Schaeken & Schnitzler Advocaten

Eersel

Over de advocaat

Hans Schaeken (1956) studeerde rechten in Nijmegen met als afstudeerrichting Burgerlijk Recht. Na zijn militaire diensttijd was hij van 1981 tot 1987 werkzaam op een groot kantoor in Eindhoven. In zijn praktijk legt hij zich in het bijzonder toe op advisering aan en procedures voor MKB-ers en op het adviseren en procederen inzake echtscheiding, alimentatie, zorgregeling voor kinderen etc.

Hij vervulde diverse functies in de Orde van Advocaten in ‘s-Hertogenbosch o.a. voorzitter van De Jonge Balie en lid van de Raad van Toezicht en is momenteel lid van de Raad van Discipline in het Ressort ‘s-Hertogenbosch, van een Raad van Toezicht van een onderwijs-stichting en is juridisch adviseur van een sportvereniging. Hij is getrouwd en heeft 2 kinderen.mr. H. Schaeken is advocaat bij Schaeken & Schnitzler Advocaten in Eersel.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.