mr. S. Skrotzki

mr. S. Skrotzki

Skrotzki Van Bree & Cremers advocaten

Roermond

Over de advocaat

Silke Skrotzki is iemand die kansen ziet en creëert. Zij kijkt op een professionele en creatieve manier naar uw zaak en vindt daarbij de juiste mix van oplossingen. Oplossingen die u verder helpen.

Dagelijks houdt zij zich bezig met belangrijke vragen van haar cliënten in zeer emotionele tijden. Zij is, als geen ander, in staat om emoties op een respectvolle manier in goede banen te leiden zonder daarbij haar focus te verliezen. Altijd met het doel een zo goed mogelijke oplossing vinden.

Wat haar drijft, is de wil evenwicht te vinden tussen de emotionele en zakelijke kant van een geschil. Om te laten zien hoe het kan, maar vooral te laten ervaren wat je er nog meer mogelijk is.mr. S. Skrotzki is advocaat bij Skrotzki Van Bree & Cremers advocaten in Roermond en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Zo kan het dus ook

Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.