mr. J. Pieters

mr. J. Pieters

Pieters Advocatenkantoor

Over de advocaat

mr. Johan Pieters, geboren en getogen in Sneek, is meer dan 15 jaar advocaat. Hij is zeer ervaren en in staat om op snelle en adequate wijze tot de kern van de zaak door te dringen. Te allen tijde staat het belang van de cliënt voorop.

Mr. Johan Pieters is zich bewust van de emoties die vaak samenhangen met zaken op het gebied van het Personen- & Familierecht en probeert daarmee ook zoveel als mogelijk rekening te houden.

mr. Johan Pieters geeft de voorkeur aan korte lijnen en snelle communicatie.

Neemt u contact op voor een kennismaking indien gewenst. Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek van ongeveer een half uur, kunt u uw vraag of probleem voorleggen. Ook worden de kosten alsdan met u besproken waarbij ook wordt bekeken of u in aanmerking kunt komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand.

U bent van harte welkom!

mr. J. Pieters is advocaat bij Pieters Advocatenkantoor.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.