Van Rooij & Pijnacker Advocaten

Van Rooij & Pijnacker Advocaten

Tilburg

Over het kantoor

Over de betaling van kinder- en/of partneralimentatie lopen de emoties soms hoog op. Hoeveel moet u betalen? Op welk bedrag heeft u recht? Moet u genoegen nemen met een verlaging of heeft u juist recht op meer? Kunt u de alimentatie verminderen?

Het is belangrijk om goed advies in te winnen over uw rechten en plichten en alimentatieberekeningen te laten uitvoeren. Een alimentatie advocaat van Van Rooij & Pijnacker Advocaten kan u daarbij van dienst zijn.

Samen met u kijkt een alimentatie advocaat naar de verschillende mogelijkheden. Zodat vervolgens de juiste strategie bepaald en uitgezet kan worden.

Wij werken op basis van een uurtarief maar ook op basis van toevoeging (gefinancierde rechtsbijstand). Al onze advocaten zijn gespecialiseerd in alimentatiezaken, echtscheidingen en overige personen- en familierechtzaken. Ons kantoor is gelieerd aan de specialisatievereniging VFAS. U kunt van ons dan ook een hoge kwaliteit verwachten.

Een alimentatie advocaat van Van Rooij & Pijnacker advocaten kan ook de rol van mediator vervullen. Daarbij wordt onder begeleiding van een mediator gezocht naar een evenwichtige oplossing. Met mediation kunnen partijen de alimentatieverplichtingen en/of de gevolgen van een scheiding op relatief goedkope en snelle wijze regelen.

Van Rooij & Pijnacker Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Alimentatiedesk advocatennetwerk .

Blogs van dit kantoor

Dit kantoor heeft nog geen blogpublicaties

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.