mr. H. Leseman

mr. H. Leseman

Van Rooij & Pijnacker Advocaten

Over de advocaat

Mr. Leseman is sinds 1994 werkzaam als advocaat en mediator voor Van Rooij & Pijnacker Advocaten. Hij houdt zich bezig met uiteenlopende zaken op het terrein van het personen- en familierecht, waaronder echtscheiding, alimentatie en omgang, maar ook ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

Mr. Leseman geeft leiding aan de sectie personen- en familierecht binnen ons kantoor. Geschillen over kinder- en partneralimentatie hebben zijn bijzondere aandacht.

Mr. Leseman heeft bewust gekozen voor een specialisatie in het familierecht. Vaak zijn familiezaken juridisch complex, spelen er bij cliënten grote persoonlijke en zakelijke belangen en kunnen de wederzijdse emoties hoog oplopen. Juist deze combinatie van factoren vraagt om maatwerk, creatief denken en een goede samenwerking met de cliënt.

Mr. Leseman is lid van de VFAS (Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators). Ook is hij als registermediator ingeschreven bij de MfN (Mediatorsfederatie Nederland). Regelmatig is mr. Leseman als advocaat en mediator betrokken bij alimentatie- en echtscheidingszaken van ondernemers en vermogende particulieren. Ook als u in aanmerking komt voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand staat mr. Leseman u graag terzijde.

mr. H. Leseman is advocaat bij Van Rooij & Pijnacker Advocaten.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.