mr. I. van Rooij

mr. I. van Rooij

Van Rooij & Pijnacker Advocaten

Over de advocaat

Mr. van Rooij is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Brabant te Tilburg en advocaat sinds 1991. Tevens heeft hij rechten gestudeerd in Leuven en Barcelona. Hij richt zich naast de algemene praktijk in het bijzonder op internationale (handels)zaken, incasso’s, huurrecht bedrijfsruimtes en (civiel) overeenkomstenrecht.

Hij is lid van VIA, een specialisatievereniging van incasso-advocaten en hij is voorzitter van Euravocat, een Europees netwerk van samenwerkende advocatenkantoren. Hij is creatief en gedreven, een doorzetter die gewend is ingewikkelde dossiers te behandelen met internationaal rechterlijke complicaties. Het lukt hem goed de rechtbank te overtuigen van de juistheid van het standpunt van de cliënt. Hij heeft een zakelijke, duidelijke aanpak en laat zich niet snel van zijn stuk brengen. Hij stelt het belang van de klant voorop en houdt daarbij rekening met de kosten, die altijd binnen redelijke grenzen moeten blijven. Buiten werktijd is hij regelmatig op het hockey- of tennisveld te vinden.

mr. I. van Rooij is advocaat bij Van Rooij & Pijnacker Advocaten.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.