mr. L. Scheepens-Robbe

mr. L. Scheepens-Robbe

Van Rooij & Pijnacker Advocaten

Over de advocaat

Ik ben in 1988 afgestudeerd en na jaren van juridische hulpverlening ben ik in 2001 beëdigd als advocaat. Vanaf dat moment heb ik mij gespecialiseerd in het Familierecht. Zo heb ik onder meer de specialisatieopleiding Familierecht gevolgd en de opleiding tot mediator bij het Instituut voor Mediation en Familierecht.

Mijn lidmaatschap van de vFAS (vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators) en registratie bij de MfN (Mediatorsfederatie Nederland) staan garant voor mijn vakbekwaamheid. Mijn voorliefde voor het familierecht heeft vooral te maken met mijn interesse in mensen. Ik nodig mensen uit om hun verhaal te doen en geef duidelijke uitleg over mijn aanpak. Cliënten zullen mij omschrijven als betrokken, eerlijk, makkelijk bereikbaar en juridisch deskundig.

Ik behandel ook zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging). Vanwege mijn lidmaatschap van de vFAS en registratie bij de MfN is het vaak ook mogelijk om de kosten vergoed te krijgen van de verzekeraar indien men verzekerd is voor rechtsbijstand.

mr. L. Scheepens-Robbe is advocaat bij Van Rooij & Pijnacker Advocaten.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.