mr. M. Brouwers

mr. M. Brouwers

Van Rooij & Pijnacker Advocaten

Over de advocaat

Sinds 2013 is mr. Brouwers met plezier en gedrevenheid advocaat.

Het personen- en familierecht in de brede zin van het woord spreekt haar aan, van naamswijzigingen tot echtscheidingsprocedures. Met name de diversiteit en dynamiek spreken mr. Brouwers aan. Gelet op de steeds verschillende emoties die er spelen, vereist iedere zaak namelijk een andere aanpak. Daarbij komen mensen vaak op een kwetsbaar en onzeker moment in hun leven naar haar toe. Het is dan mooi om mensen gedurende de procedure duidelijkheid en vertrouwen te geven.

Naast kwesties op het gebied van familierecht kunt u bij mr. Brouwers ook terecht voor strafzaken, zowel als verdachte als niet-verdachte. Ook kan zij u bijstaan als u problemen heeft met uw bijstandsuitkering.

Voor mr. Brouwers als advocaat is het van belang uw juridische belangen centraal te houden, zonder u als persoon uit het oog te verliezen. Uw zaak wordt praktisch, doortastend en op persoonlijke wijze behandeld.

Mr. Brouwers staat cliënten zowel op basis van gefinancierde rechtshulp als op betalende basis bij.

mr. M. Brouwers is advocaat bij Van Rooij & Pijnacker Advocaten.

Gerelateerde blogs

Alle blogberichten

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.