mr. T. Verschoor

mr. T. Verschoor

Verschoor Advocaten

Rozenburg

Over de advocaat

Sinds 1994 richt Ted Verschoor zich als advocaat op de praktijk van het familie- en jeugdrecht, oftewel het rechtsgebied van echtscheidingen, alimentatiekwesties, omgangsregelingen en gezagsgeschillen, alsmede de problematiek met bijvoorbeeld Bureau Jeugdzorg inzake ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen van minderjarigen.

De keuze voor het familierecht was een logische. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, waar je vandaan komt of hoe je jouw dagelijks leven invult en welke keuzes je daarbij maakt. Menselijke relaties en de problemen die erin kunnen ontstaan, kruisen het pad van een ieder van ons. De familierechtpraktijk is een hectische met een grote emotionele lading. De gebeurtenissen volgen elkaar snel op, dit terwijl de juridische raderen vaak langzaam draaien. Als advocaat ben je daarin een cruciale sleutelfiguur. Elk mens is uniek en elke relatie is daarom ook uniek, maar de daaruit voortvloeiende emoties zijn vaak universeel. Het gaat erom dat je als familierechtadvocaat die emoties analyseert en kanaliseert. Deze kleuren immers elk dossier, maar kunnen soms een zakelijke oplossing in de weg staan. Als advocaat dien je de gevoelens van mensen juridisch te vertalen en hen in een voor hen moeilijke periode door het juridisch labyrint te loodsen. Mensen zijn zich vaak niet bewust van hun belangen financieel of anderszins- en de valkuilen die daarbij opdoemen. Dat aspect is nog altijd interessant en uitdagend.

In de dagelijkse praktijkvoering zijn daarom toegankelijkheid en laagdrempeligheid de belangrijkste aspecten gebleven. De deuren van het kantoor staan open voor iedereen, van directeur tot schoonmaker, van huismoeder tot ondernemer. Gefinancierde rechtshulp, bezoek aan huis of spoedeisendheid. Ted Verschoor is pragmatisch, flexibel en wars van een -9 tot 5-mentaliteit.mr. T. Verschoor is advocaat bij Verschoor Advocaten in Rozenburg.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.