VHB Advocaten Den Haag

VHB Advocaten

Den Haag

Over het kantoor

Van Haeften & Braat Advocaten is een gespecialiseerd familie- en jeugdrecht kantoor. U kunt bij ons kantoor terecht voor advies en deskundige begeleiding ten aanzien van uw alimentatiezaak. Brenda van Haeften en Maartje Braat hebben beide een ruime ervaring in het familierecht. Deze ervaring hebben wij opgedaan zowel in de advocatuur als voor de rechterlijke macht.

Onze ervaring leert dat mensen die te maken krijgen met familierechtelijke kwesties vaak in een emotioneel moeilijk proces zitten. In dat geval heeft men de behoefte aan goede en betaalbare hulp. Om deze reden staan de belangen van onze cliënten dan ook altijd centraal, vinden wij een goede bereikbaarheid belangrijk en hanteren wij scherpe uurtarieven of nemen wij uw zaak aan op basis van een toevoeging. Wij nemen alle tijd om de zaak met u te bespreken en voor te bereiden. Tijdens een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek bespreken wij uw zaak. Wij kunnen u vaak al in het eerste gesprek een goed beeld geven van de mogelijkheden in uw zaak. Vervolgens maken wij een alimentatieberekening en van daaruit pakken wij uw zaal verder op. Ons kantoor is erop gericht om zoveel ogelijk in onderling overleg met uw ex-partner tot een goede oplossing te komen. Helaas lukt dit niet altijd. In dat geval gaan wij een procedure niet uit de weg. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat om doelgericht te procederen zonder daarbij onnodige kosten te maken. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek om te bezien of wij iets voor u kunnen betekenen.


VHB Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Landelijke Alimentatiedesk advocatennetwerk.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.