mr. B. van Haeften

mr. B. van Haeften

VHB Advocaten

Den Haag

Over de advocaat

Als advocaat heb ik mij inmiddels al een geruime tijd gespecialiseerd in het familie- en jeugdrecht.

Mijn ervaring leert dat mensen die te maken krijgen met familie- of strafrechtelijke kwesties vaak in een emotioneel proces zitten. In dat geval heeft men behoefte aan goede hulp. Dit begrijp ik heel erg goed. Om deze reden staan de belangen van mijn cliënten altijd centraal. Ook vind ik het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor mijn cliënten. In mijn vak vind ik het mooi om te zien dat ik mensen echt verder kan helpen. Ik heb altijd aandacht voor de emotionele kant va een zaak maar blijf ook zakelijk en scherp wanneer het om de feiten gaat.

In veel zaken die ik behandel zijn kinderen betrokken. Men kan hierbij bijvoorbeeld denken aan zaken betreffende de kinderalimentatie maar ook aan afstammingszaken (erkenning, gerechtelijke vaststelling vaderschap, ontkenning vaderschap en vernietigen van de erkenning) alsmede omgang en gezag kwesties. Daarnaast benoemt de rechtbank mij regelmatig tot bijzondere curator.

In mijn praktijk zal ik altijd zoveel mogelijk proberen om in onderling overleg tot een oplossing te komen. Helaas lukt dit echter niet altijd. In dat geval ga ik een procedure zeker niet uit de weg.

U kunt altijd contact met mij opnemen voor een kosteloos adviesgesprek om te zien of ik iets voor u kan betekenen.mr. B. van Haeften is advocaat bij VHB Advocaten in Den Haag.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.