mr. M. Braat

mr. M. Braat

VHB Advocaten

Den Haag

Over de advocaat

Het mooiste aan mijn vak vind ik het contact met cliënten en het kunnen bieden van een passende oplossing die voor alle betrokkenen aanvaardbaar is, ook op de lange termijn. Ik heb van nature een goed luisterend oor en haal er voldoening uit om mensen te adviseren en daarbij ook oog te hebben voor de emoties die spelen.

Ik ben in 2004 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden en ben direct daarna beëdigd tot advocaat. Gedurende mijn carrière ben ik tevens enige jaren werkzaam geweest bij het gerechtshof Den Haag. Hier heb ik gewerkt als senior gerechtssecretaris bij team familie en was ik tevens lid van de Kennisgroep Alimentatie. Door mijn ervaring binnen de rechtspraak heb ik een goed inzicht in de wijze waarop rechters tot een beslissing komen en kan ik u derhalve goed adviseren over de haalbaarheid van uw zaak.

Hoewel ik uiteraard alle soorten familiezaken behandel, heb ik mij de afgelopen jaren in het bijzonder gespecialiseerd in het alimentatierecht. Door mijn ruime ervaring in het behandelen van alimentatiezaken ben ik in staat om uw zaak snel te doorgronden en veelal met succes uw zaak tot een goed einde te brengen. Hierbij vind ik het tevens van belang door het hanteren van een scherp uurtarief uw kosten zo laag mogelijk te houden. Ook is het mogelijk uw zaak op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging) aan te nemen.

Ik ben pas tevreden als mijn cliënten het gevoel hebben te zijn gehoord en de rust is hersteld, zodat zij verder kunnen met hun leven.

Graag nodig ik u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.mr. M. Braat is advocaat bij VHB Advocaten in Den Haag.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.