Bedankt voor uw aanvraag

Uw aanvraag is naar de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk verzonden. Een van onze juristen neemt binnen uiterlijk een halve werkdag contact met u op.

Wat kunt u nu verwachten?

Een jurist van de intakebalie neemt telefonisch contact met u op ter bespreking van uw kwestie. Het doel van het gesprek is het vinden van de best passende en door uw gewenste oplossing. Ons dienstenaanbod loopt uiteen van doe-het-zelf oplossingen, juridische diensten tegen een vaste prijs of maatwerk dienstverlening door een gespecialiseerde jurist of advocaat.

Relevante documenten

Het is handig als u relevante documenten of brieven bij elkaar verzamelt. Bij de intake kunt u zo snel antwoord geven op alle vragen.

De juiste jurist of advocaat

Mocht het inschakelen van een jurist of advocaat de beste oplossing lijken, dan kan de intakejurist u adviseren welke jurist of advocaat het meest geschikt lijkt voor uw kwestie en met wie u in contact gebracht kan worden.

Belangrijke informatie over Landelijke Alimentatiedesk advocaten intakebalie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u erop dat bij Landelijke Alimentatiedesk intakebalie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail, WhatsApp en/of per telefoon met Landelijke Alimentatiedesk intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Zo kan het dus ook

Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.4

Over ons

Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.