Over ons

Landelijke Alimentatiedesk is het grootste kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke familierecht advocaten en mediators, gespecialiseerd in alimentatie en echtscheiding. Elk deelnemend kantoor staat garant voor bereikbaarheid, service en vakkundigheid.

Met vestigingen door heel Nederland vindt u altijd wel een kantoor bij u in de buurt. U kunt de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk bovendien 7 dagen in de week bereiken op 088 – 629 00 40 (lokaal tarief) voor een gratis advies en/of doorverwijzing naar een geschikte advocaat voor uw situatie.

Onze geschiedenis

Vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening nog beter en toegankelijker kan, is in 2010 onder leiding van Advocaten Zakendesk samen met een aantal advocatenkantoren gezamenlijk Landelijke Alimentatiedesk opgezet. Met de Landelijke Alimentatiedesk wordt invulling gegeven aan de veranderende wensen en eisen van de rechtzoekende, met de individuele juridische situatie als uitgangspunt.

Onze beloften

 • Goede service en klanttevredenheid is onze voornaamste prioriteit.
 • Een gratis intake en snelle reactie.
 • Zeven dagen per week bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend.
 • Duidelijke afspraken over de opdracht en de te verwachten resultaten.
 • Eén desk voor advocaten en mediators.

Samen sterk

Alle aangesloten advocaten en mediators hebben een eigen profiel op onze website. Dankzij de ‘samen sterk’ formule is Landelijke Alimentatiedesk uitgegroeid tot de grootste portal voor alimentatiezaken van Nederland. Met inmiddels ruim 50 vestigingen en vele positieve ervaringen van rechtzoekenden als resultaat. Door onze gezamenlijke marketing hebben wij een goede naam in de markt opgebouwd, waar we trots en zuinig op zijn.

Onze ambitie

Onze ambitie is het nog verder laten uitgroeien van het aantal deelnemende kantoren, met een nog betere regionale dekking. Daarnaast zullen wij blijven werken aan optimale service van de deelnemende kantoren aan alle rechtzoekenden. Verder  zullen wij gezamenlijk een aantal slimme en gebruikersvriendelijke digitale oplossingen voor de rechtzoekende introduceren. Op deze manier maken we het voor de rechtzoekende nog eenvoudiger om zijn alimentatiezaak aan ons voor te leggen op een manier die hem het beste uitkomt.

Met onze focus op service, klanttevredenheid en het landelijke netwerk van ervaren en gespecialiseerde advocaten en mediators willen wij de favoriete keuze zijn van een ieder die een oplossing wenst voor een alimentatieprobleem.

Pro deo advocaat alimentatie

Soms is het mogelijk om alimentatiezaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat alimentatie regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De meeste advocaten aangesloten bij Landelijke Alimentatiedesk werken waar mogelijk op pro deo basis.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel of mail onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.2

  Over ons

  Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.