Duidelijke afspraken en tarieven

Opdrachtbevestiging voorkomt verrassingen achteraf

Landelijke Alimentatiedesk wil duidelijkheid over tarieven en afspraken. Helderheid scheppen we met een opdrachtbevestiging, waarin alle afspraken tussen cliënt en advocaat overzichtelijk staan beschreven. Met zo’n opdrachtbevestiging weet u precies wat de advocaat voor u doet en tegen welk tarief.

Tarieven

Bepaalde juridische vraagstukken lenen zich voor standaardisering en kunnen altijd voor een vaste prijs worden aangeboden. Andere zaken hebben een ‘uniek’ karakter. Dat vereist maatwerk, waardoor prijzen zullen verschillen. De deelnemers van ons advocatennetwerk hebben veel ervaring met alimentatiezaken en zijn vaak goed in staat om van tevoren tijd en kosten in te schatten, om zo tot een vaste prijsafspraak te komen voor een deel of voor de gehele zaak.

Pro deo (Gratis) Familierecht Advocaat

De advocaat alimentatie kijkt altijd samen met u of u in aanmerking kunt komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel toevoeging, of pro deo advocaat, of advocaat van onvermogen genoemd. U komt in aanmerking voor een gratis pro deo familierecht advocaat als uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens liggen. De kosten van uw pro deo advocaat worden dan vergoed door de overheid. U betaalt afhankelijk van uw inkomen een eigen bijdrage. De pro deo advocaten van Landelijke Alimentatiedesk informeren u graag over uw situatie en kunnen u helpen met uw pro deo aanvraag. Uw advocaat informeert u overigens altijd uit zichzelf over uw recht op gratis pro deo rechtshulp

Altijd de beste rechtshulp

Landelijke Alimentatiedesk heeft als overtuiging dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. Via Landelijke Alimentatiedesk kunt u daarom altijd de beste rechtshulp verkrijgen van een gespecialiseerde en ervaren advocaat alimentatie ongeacht de hoogte van uw inkomen. Neem bij vragen direct contact op met onze intakebalie.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel of mail onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.2

  Over ons

  Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.