Juridische dienstverlening anno nu

Klantgerichte benadering

Hoewel er steeds meer frisse en vernieuwende juridische dienstverleners opstaan, handelt de branche tot onze verbazing vaak nog te stoffig en ouderwets. Met vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen wil Landelijke Alimentatiedesk daar verandering in brengen.

Op dit moment speelt de grote meerderheid van juridische partijen nog onvoldoende in op de behoeften van rechtzoekenden, die in deze tijd meer service en klantgerichtheid verwachten. Uurtje factuurtje, torenhoge tarieven, slechte online vindbaarheid en contact via de secretaresse: deze oude werkwijze volstaat niet meer.

Vernieuwende aanpak

over-omnius-content-de-organisatieRechtzoekenden zijn steeds vaker goed geïnformeerd; online hebben ze toegang tot bergen informatie. ‘Eenvoudige’ juridische vragen kunnen daarnaast vaak met online oplossingen en standaarddocumenten worden beantwoord. De huidige trends en ontwikkelingen vragen om een andere, vernieuwende aanpak. Landelijke Alimentatiedesk speelt daar op in; met een klantgerichte benadering, transparante communicatie, goede bereikbaarheid en duidelijkheid over kosten.

Aan de horizon

Door verdere digitalisering ontstaan meer goedkope doe-het-zelf-oplossingen voor zaken waar nu nog een advocaat moet worden ingeschakeld. Sinds enkele jaren kunnen langs digitale weg al eenvoudige contracten worden opgesteld. Juridische brieven zijn de volgende stap en daarna zal digitale beslechting van geschillen volgen. Waar nu een kwestie uiteindelijk bij de rechter van vlees en bloed belandt, zal ook daarvoor een alternatief gaan ontstaan “online dispute resolution”.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel of mail onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.2

  Over ons

  Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.