mr. M. Vogelaar

mr. M. Vogelaar

Advocatenkantoor Vogelaar Bosch Spijer

Gravenzande

Over de advocaat

mr. Michiel Vogelaar is al ruim 17 jaar werkzaam als advocaat in Westland. Michiel is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, waaronder in alimentatiezaken. Hij staat zowel ondernemers als particulieren bij. Naast advocaat is hij ook MfN-registermediator.

Binnen het familierecht gaat zijn belangstelling uit naar de meer complexe familiezaken. Zijn speciale interesse gaat uit naar het huwelijksvermogensrecht, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en gemeenschappen en het alimentatierecht.

Bij familierechtzaken spelen voor zowel ondernemers als particulieren persoonlijke belangen en emoties vaak een grote rol. Michiel Vogelaar is naast advocaat ook MfN-registermediator. Door zijn juridische kennis en inzicht in de menselijke verhoudingen kunt u dan ook uitstekend bij hem terecht om in goed overleg tot afspraken te komen.

Indien een alimentatiekwestie of andere familierechtkwesties niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dan gaat Michiel Vogelaar een procedure bij de rechtbank zeker niet uit de weg.mr. M. Vogelaar is advocaat bij Advocatenkantoor Vogelaar Bosch Spijer in Gravenzande en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Zo kan het dus ook

Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.