mr. P. van ’t Veer

mr. P. van ’t Veer

Advocatenkantoor Vogelaar Bosch Spijer

Gravenzande

Over de advocaat

mr. Paulette van ’t Veer heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Dit heeft zij in de richting van het privaatrecht succesvol afgerond. Tijdens haar studie heeft zij ook internationale ervaring opgedaan aan de University of East London. Paulette is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, waaronder in kinder- en/ of partneralimentatie. Zij staat (familie)bedrijven, ondernemers en particulieren bij.

In 2012 is zij in dienst getreden bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten waarbij zij zich van meet af aan heeft toegelegd op het personen- en familierecht. Haar specialisaties binnen dit rechtsgebied zijn: alimentatie, gezag en omgang, afstamming, echtscheiding en huwelijksvermogensrecht. Paulette van ’t Veer is aspirant-lid van de vereniging van familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars (vFas) en lid van de vereniging familie- en jeugdrecht. Door haar gespecialiseerde kennis kan zij haar cliënten goed adviseren, maar verliest zij ook de praktische en emotionele kant van de zaak niet uit het oog.mr. P. van ’t Veer is advocaat bij Advocatenkantoor Vogelaar Bosch Spijer in Gravenzande en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Zo kan het dus ook

Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.