mr. M. Johannsen

mr. M. Johannsen

Van Diepen Van der Kroef

Amsterdam

Over de advocaat

Miranda Johannsen werkt al bijna 20 jaar als advocaat. Sinds 2012 werkt ze in een klein en hecht team, waardoor ze in staat is om de cliënt zo snel mogelijk de juiste hulp te biedenUitgangspunt is het persoonlijke en informele contact met de cliëntAdvocaat Johannsen wil maatwerk leveren voor de cliënt en zoekt daarom naar de onderliggende oorzaak van het probleem. Dat is wat ze wil oplossen, zodat u echt weer verder kunt. 

U kunt bij advocaat Miranda Johanssen terecht voor geschillen over vastgoed en het gehele bouwproces. Ook staat zij u bij als u een geschil heeft met uw werkgever of uw werknemer. Daarnaast is zij gespecialiseerd in personen- en familierecht, waardoor zij u onder andere kan adviseren tijdens een echtscheiding. 

Wilt u duidelijkheid over uw geschil en wilt u dat mr. Miranda Johannsen u bijstaat? Neem direct contact op met de Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend aan ons voorleggen. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraagVerwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven. mr. M. Johannsen is advocaat bij Van Diepen Van der Kroef in Amsterdam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Zo kan het dus ook

Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.