Advocaat Amsterdam

resultaten
Afstand
Waar zoekt u naar?
Specialisaties
 • Advocaat alimentatie
 • Alimentatie incasseren
 • Echtscheiding
 • Kinderalimentatie
 • Partneralimentatie
Naam advocaat
Ervaringsjaren
Geslacht
 • Man
 • Vrouw
Specialisatieverenigingen
 • ADR.MED®
 • MfN
 • VFAS

Filters:

Advocaat Amsterdam

Zoeken naar een advocaat is geen alledaagse activiteit. Gelukkig maar. Toch kan het best lastig blijken, wanneer je dan eens een advocaat nodig hebt of met een juridisch probleem zit. Het zoeken naar een geschikte advocaat in Amsterdam kan om meerdere redenen lastig zijn. Daarom steekt Alimentatiedesk je een helpende hand toe met een overzicht van Amsterdamse advocaten op deze pagina. Hier vergelijk je snel en eenvoudig Amsterdamse advocaten op zaken als uurtarief en specialisme. Ook kan je via het profiel van de verschillende juristen meer te weten komen over hen. Bijvoorbeeld over hun ervaring.

Een prettig startpunt voor je zoektocht is natuurlijk dat wij alvast advocaten uit Amsterdam op een rij hebben gezet. Voor de meeste mensen is het namelijk belangrijk dat hun advocaat in de buurt gevestigd is. Doordat je die garantie hebt, kun je de aandacht verleggen naar andere zaken die je belangrijk vindt in een advocaat. Bijvoorbeeld, wat kost een advocaat? Wat zijn de vakgebieden van de betreffende advocaat en kan deze je daadwerkelijk helpen? Dat soort vragen kun je via dit overzicht snel beantwoorden.

Waarom Alimentatiedesk?

Met een duidelijk overzicht van Amsterdamse advocaten ben je waarschijnlijk al een eind geholpen. Maar misschien gaat het je nog een stap te ver om daadwerkelijk contact te leggen met een advocaat. Bijvoorbeeld omdat je nog niet zeker weet of je echt een advocaat nodig hebt. Gelukkig kunnen wij je ook daar bij helpen. Wat Alimentatiedesk doet, is namelijk meer dan alleen een overzicht geven. Wij proberen de beste oplossing te vinden voor jouw probleem. Dus ook als je alleen met een aantal vragen zit, kun je bij ons terecht. In dat geval door ons te bellen of via het contactformulier. Mocht dan toch blijken dat je de diensten van een advocaat nodig hebt, dan kunnen wij daar een suggestie voor doen.

Minstens zo belangrijk als een advocaat met het juiste specialisme, relevante ervaring en een redelijk tarief, is het feit dat je ook daadwerkelijk goed geholpen wordt. Je wilt dus ook vooral een goede advocaat. Daarover zegt tarief niet altijd alles. Daarom werkt Alimentatiedesk met een kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk komt tot stand in samenwerking met onze klanten. Mensen dus die, net als jij, bij Alimentatiedesk aankloppen voor juridische hulp. Zij gingen je voor bij het inschakelen van de hulp van een Amsterdamse advocaat waarna wij ze om hun mening gevraagd hebben.

Advocatuur in Amsterdam

Natuurlijk is er geen gebrek aan advocatenkantoren, juridische diensten en advocaten in onze hoofdstad. De uitdaging zit hem vooral in het vinden van de juiste combinatie van een deskundige, betaalbare, prettige en vooral ook goede advocaat. De informatie op de websites van advocatenkantoren zelf is lang niet altijd goed te vergelijken. Zo blijf je een beetje tasten in het duister. Bovendien moet je varen op informatie die advocaten over zichzelf prijsgeven. Voor al deze hobbels op weg naar een goede Amsterdamse advocaat biedt dit overzicht uitkomst.

Neem contact op met een advocaat in Amsterdam

Je hebt nu dus een aantal opties. Kies uit het overzicht van Amsterdamse advocaten diegene waarvan jij denkt dat deze je het best kan helpen en stuur een bericht. Daarnaast kun je de zoektocht naar een advocaat aan ons overlaten. Ben je er überhaupt nog niet over uit of je een advocaat nodig hebt of zit je eerst nog met vragen? Bel ons dan of stuur een bericht via het contactformulier.

Wij helpen u graag!
 • Stap 1: Bel of mail onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 40
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Landelijke Alimentatiedesk?

  U kunt nu direct contact opnemen met de intakebalie van Landelijke Alimentatiedesk voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

  De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Ons keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
  • Klanten staan centraal

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.2

  Over ons

  Landelijke Alimentatiedesk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

  Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
  Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.